Skupinska
psihoterapija

"Raje sem cel kot dober.” - C. G. Jung

V Srečališču, društvu za psihoterapijo in skupinsko delo v Celju vodim psihoterapevtsko skupino zaprtega tipa. Skupina je sestavljena iz (psihoterapevtsko) izkušenih članic, zato se vanjo lahko vključijo klienti, ki imajo tudi sami že izkušnje s psihoterapijo in so zreli za delo obstoječe skupine. Pred vključitvijo je potreben individualni pogovor z mano, da oceniva, ali je ta skupina primerna za vas in vi zanjo.

V primeru interesa večjega števila ljudi (5 in več) organiziramo tudi novo skupino.

Udeležba na skupini je priložnost za spoznavanje sebe v odnosih z različnimi ljudmi, hkrati nudi edinstven vpogled v psihološko delovanje posameznikov in njihove načine tvorjenja odnosov. Zaradi tega je izkušnja skupinske psihoterapije bogatejša od izkušnje v individualni terapiji in še posebej priporočljiva za vse, ki delajo z ljudmi, s skupinami, ali razmišljajo, da bi sami vodili skupino.
Dodajam povezavo do režiranega posnetka skupinskega psihoterapevtskega srečanja, da si boste lažje predstavljali, kako zgleda komunikacija v skupini po nekaj letih rednih tedenskih srečanj.

Oglejte si video

Chapter 1: Group virgin

S kolegico Sabino Rožen sva pred leti izdelali letak kot promocijo skupinskega dela ter vabilo za udeležbo na skupini.

Prijava na uvodni razgovor

041 454 415

Pokličite vsak delovni dan med 8.30 in 15.30. uro.

ana.miletic@hekata.si

Trudim se odgovoriti v 24-ih urah. Če tega ne storim, najbrž razmišljam o vašem sporočilu in bom odgovorila kmalu. Če ste mi pisali med vikendom ali počitnicami, bom odgovorila, ko bom spet v pisarni.