Skupinska
psihoterapija

"Raje sem cel kot dober.” - C. G. Jung

V Srečališču, društvu za psihoterapijo in skupinsko delo v Celju vsako jesen začnemo s psihoterapevtsko skupino zaprtega tipa, ki poteka ob četrtkih ob 19.00 uri in se zaključi s koncem meseca maja. V kolikor se zbere skupina, predana kontinuiranemu večletnemu delu, se je možno dogovoriti tudi za delo dvanajst mesecev na leto.

Udeležba na skupini je priložnost za spoznavanje sebe v odnosih z različnimi ljudmi, hkrati nudi edinstven vpogled v psihološko delovanje posameznikov in njihove načine tvorjenja odnosov. Zaradi tega je izkušnja skupinske psihoterapije bogatejša od izkušnje v individualni terapiji in še posebej priporočljiva za vse, ki delajo z ljudmi, s skupinami, ali razmišljajo, da bi sami vodili skupino.
Dodajam povezavo do režiranega posnetka skupinskega psihoterapevtskega srečanja, da si boste lažje predstavljali, kako zgleda komunikacija v skupini po nekaj letih rednih tedenskih srečanj.

Oglejte si video

Chapter 1: Group virgin

Skupino vodiva Sabina Rožen, socialna delavka in sistemska psihoterapevtka ter Ana Miletić Herič, psihologinja in integrativna relacijska psihoterapevtka.

Cena srečanja je 30 evrov, znesek za mesečno udeležbo se plačuje na TRR društva.

Pred vključitvijo je obvezen individualni razgovor s terapevtkama, temu sledi informativno srečanje skupine, po katerem se oblikuje njena končna sestava, podpiše pogodba o sodelovanju in plača račun za prvi mesec.

Prijava na uvodni razgovor

041 454 415

Pokličite.

ana.miletic@hekata.si

Pošljite email.