Kontakt in
lokacija

"Raje sem cel kot dober.” - C. G. Jung

E-naslov:  ana.miletic@hekata.si

Telefon: 041 454 415 (vsak delovni dan med 8:30 in 15:30)

Pisarna: Vodnikova ulica 13, 3000 Celje (prvo nadstropje na desno)

Sprejem novih klientov v psihoterapevtsko obravnavo:

Od septembra 2021 so za psihoterapijo na voljo izključno dopoldanski termini med 9.00 in 15.15. Septembrski termini za uvodna srečanja, 24. 9. 2021 dopoldne so polni, naslednji termin je 12.11. v dopoldanskem času.

Če se so vaše potrebe po psihoterapiji takšne, da lahko počakate, mi pišite, ali me pokličite, da se dogovoriva za uro, sicer se prosim pozanimajte za termin pri spodaj naštetih kolegih in kolegicah.

Na uvodnem terminu ugotoviva, kaj potrebujete, in ali je psihoterapija pri meni res najboljša izbira za vas. V kolikor je odgovor pozitiven, se dogovoriva za stalen termin. Idealna pogostost srečanj je vsak teden, najredkeje dvakrat na mesec. Če se srečujeva redkeje, oblika sodelovanja ni več psihoterapija, temveč psihološko svetovanje.

Sprejem novih klientov za psihološko svetovanje: Občasni termini za psihološko svetovanje so možni ob torkih, sredah in četrtkih dopoldne. Pišite ali pokličite, da se dogovoriva za termin.

Kolegice in kolega, ki jih v Celju priporočam, so: Sabina Rožen, Ivan Mauko Jug, Urška Košenina, Ana Plemenitaš, Klavdija Blažič, Luka Agrež in Romana Grošelj.

Sabina Rožen z Ljudsko univerzo Celje sodeluje pri projektu podpore družini in v različne podporne skupine sprejema tako pare, kot tudi ločeno ženske in moške. Program je za udeležence brezplačen in ga priporočam.